Bestuur 2017 presenteert zich

Tijdens de ALV op 12 december 2016 is per acclamatie de samenstelling van het bestuur voor het verenigingsjaar 2017 aangenomen.

Op de ALV van 16 januari zullen zij het stokje overnemen en gaan zij aan de slag. 2017 belooft een mooi jaar te worden voor JCI de Kempen. Behalve de organisatie van de BOV (http://www.boveindhoven.nl/) op 27 maart ontvangt JCI de Kempen op 7 november een internationale delegatie van deelnemers van het JCI wereldcongres (http://jciwc2017.com/). daarnaast wil het aanstaande bestuur aan de slag met het creëren van een grote lokale impact (maatschappelijk).

Het bestuur voor 2017 is als volgt samengesteld:
Voorzitter: Jules Huijs
Secretaris: Sjors Santegoets
Penningmeester: Eveline Kieboom
Commissiecoördinatoren: Karlijn van der Grinten en Jeroen van der Made

Over JCI

JCI Nederland, voorheen Junior Kamer, is een netwerk voor ondernemende mensen tot 40 jaar. JCI is een netwerkorganisatie voor persoonlijke ontwikkeling voor ondernemende mensen

kop-world-map JCI is gebaseerd op vier pijlers: Business, Community, Internationaal en Trainingen. Op elk van die gebieden kunnen leden zich ontwikkelen. Dat kan bijvoorbeeld door het volgen van trainingen of door een opleiding te volgen om zelf trainer te worden om vervolgens binnen JCI trainingen te gaan geven.

Leden

Bij  JCI de Kempen zitten leden met een diverse achtergrond werkzaam in verschillende sectoren. Hierdoor ontstaat er een dynamische wisselwerking tussen de leden, omdat iedereen vanuit zijn eigen invalshoek naar uitdagingen kijkt. Een overzicht van onze huidige leden is te vinden via deze link.