Video Album

Naast de vele foto's van de verschillende evenementen van JCI de Kempen, mag natuurlijk een goed overzicht van JCI video's niet ontbreken. Op deze pagina zijn verschillende video's te vinden, alle video's zijn ook te vinden op Youtube op ons Youtube-kanaal.

 

JCI de Kempen

Een goede introductie op JCI wordt getoond in onderstaande video

 
Afgelopen jaar was er ook de eerste editie van de JCI BOOST

Voor het jaarlijks terugkerende evenement: Beste Ondernemers Visie worden evenement registraties gemaakt. Tevens worden er films gemaakt van de finalisten. Hieronder de de event registraties van de afgelopen BOV evenementen.

Beste Ondernemers Visie 2015Beste Ondernemers Visie 2014

Beste Ondernemers Visie 2013

Beste Ondernemers Visie 2012

   

JCI Nederland

Gedurende het jaar vinden er verschillende JCI evenement plaats. Zo is er het College van Afgevaardigden (CvA), naast een landelijke vergadering voor besturen is dit ook een dag voor leden om deel te nemen aan workshop en uiteraard te genieten van een afsluitend gala.

 

JCI Internationaal

Net als op nationaal niveau, dient er op internationaal ook afstemming te worden gevonden. Jaarlijks is er dan ook onder andere een Europees Congres en een Wereld Congres.

 

JCI Algemeen

In het onderstaande overzicht zijn verschillende video te vinden, welke meer uitleg geven over JCI, waaronder ook de video 100 years of impact.