Team Business

BOV Award

Het team Business organiseert zakelijke evenementen. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsbezoeken. Daarnaast organiseert het team Business het jaarlijks terugkerende evenement: de Beste Ondernemers Visie verkiezing. De BOV (Beste Ondernemers Visie) Trofee is dus een initiatief van JCI de Kempen en wordt jaarlijks uitgereikt aan de ondernemer in Eindhoven en omstreken die de beste visie uitdraagt.

De genomineerde ondernemers onderscheiden zich door echt ondernemerschap en het realiseren van bijzondere prestaties op het gebied van markt- en productontwikkeling, financiële resultaten en/of  personeelsbeleid. Drie finalisten presenteren zich aan het publiek tijdens een sprankelende avond, met als hoogtepunt de bekendmaking van de winnaar van de BOV-Trofee! 
 
Op de website www.boveindhoven.nl treft u alle informatie aan die u als mogelijk deelnemer, sponsor, bezoeker  of anderszins geïnteresseerde nodig heeft over deze spraakmakende competitie en het populaire afsluitende evenement.

Naast de BOV organiseert team business verschillende andere netwerkactiviteiten, zoals bedrijfsbezoeken en lunches. 

Sinds twee jaar is hier nog een extra jaarlijks evenement bijgekomen de ASML Young Talent Award. Deze Award biedt een platform aan jonge, beginnende ondernemers die met hun talent de markt bestormen. Deelname aan de ASML Young Talent Award levert voor de jonge, beginnende ondernemer veel publiciteit en bekendheid in de regio op, wat een zeer positieve stimulans voor zijn/haar groeiende onderneming mee zal brengen.