Team Leden

Binnen JCI De Kempen heeft Team leden de taak om nieuwe aspiranten te verwelkomen en hen wegwijs te maken binnen de Kamer. Hoe gaat deze procedure in zijn werk?

Zodra je aangeeft interesse te hebben om je aan te sluiten bij JCI De Kempen komt team leden in beeld. Eerst controleren wij je CV, om de diversiteit binnen JCI De Kempen te kunnen waarborgen. Zo mogen er maximaal twee leden uit dezelfde beroepsgroep lid zijn. Wanneer dit in orde is maakt een van ons persoonlijk kennis met je. Op die manier kun jij toelichten wat je motivatie is om lid te worden en kunnen wij je alles vertellen over ons. Tevens krijgen zowel jij als wij een goede indruk. En is de indruk van beide kanten positief? Dan kun je als aspirant aansluiten bij JCI De Kempen en begint het voor je.

Tijdens je aspirantenperiode krijg je een mentor toegewezen. Deze mentor is jouw persoonlijke vraagbaak, die je wegwijs zal maken tijdens je aspirantenperiode. Blijkt na een aantal maanden dat je een positieve bijdrage levert aan JCI De Kempen? Dan kun je worden ‘gepind’ en ben je officieel lid van JCI De Kempen!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over JCI De Kempen. Vul dan het formulier in op deze website

Wij nemen dan contact met je op.

 

Namens Team leden,

Carolien, Johan, Ward, Hakee